Stil & Mode

Den här 37-åriga mannen är ingen mindre än grundaren till tidningen Dazed and Confused och arbetar idag som chefredaktör för Another Magazine. Han är även känd som Kate Moss ex och pappan till hennes barn. Och vet ni vad? Killen har stil.

1. Väska

En riktigt snygg väska är något som allt fler killar vågar sig på, och det gör de rätt i. Jag har aldrig förstått varför det varit tabu att bära det tidigare? Vad är det som säger att killar har mindre att bära runt på än tjejer?
Vill man inte investera i en dyrgrip, så har de flesta budgetkedjorna nu för tiden riktigt snygga alternativ.

2. Trasiga jeans

Nu till våren och sommaren är trasiga jeans hippare än någonsin. Den här gången pratar vi om lite mer stilfulla hål, inte den trashiga trend som härjade för några år sedan. Hålen får gärna vara få och strategiskt placerade. Jag rekommenderar att fila lite försiktigt med sandpapper för att få till den ultimata looken.

3. Pilotglasögon

Finns det ett par solglasögon som aldrig går ur tiden är det definitivt pilotmodellen. Dessa solglasögon är riktiga klassiker och håller verkligen år ut och år in. Mina favoriter är originalet, de guldkantade från RayBan.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *